Tooldump.nl


 WIJ VERKOPEN PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP

Wij zijn een jong bedrijf gespecialiseerd in de in/verkoop van professioneel gereedschap. Wij kunnen veel topmerken gereedschap tegen zeer scherpe prijzen leveren. U vindt hier een grote keuze aan tweedehands professioneel gereedschap van topmerken zoals o.a. Makita, Bosch Professional, DeWalt, Metabo, Hilti, Festool, Duss, Fein, Hitachi en nog veel meer A-merken.

 

 WIJ CONTROLEREN ALLE MACHINES

Wij controleren alle machines op Stopheling om gestolen machines te weren uit ons assortiment. Daarnaast richt Tooldump zich ook op de verhuur van gereedschap voor de professional en de particulier. Verder op de site meer informatie over de machines in de verhuur.

 


 BEKIJK ONZE VOORRAAD OP MARKTPLAATS.NL

Wegens enorm succes en een zeer snelle wisseling van de voorraad hebben wij een keuze gemaakt om ons aanbod via een zakelijke account op Marktplaats aan te bieden omdat een webshop erg moeilijk bij te houden is als er zoveel veranderingen plaats vinden op een dag en wij u toch een up to date aanbod willen leveren.
  
Direct het aanbod van Tooldump bekijken: MARKTPLAATS.NL

Professioneel gereedschap!


 Professioneel tweedehands gereedschap

Merken uit ons assortiment

Bosch
Festool
DeWalt
Makita
Hitachi
Metabo
Milwaukee
Fein
Hilti
Duss

Like & win!

Wij zijn druk bezig om naamsbekendheid uit te bereiden, daarom hebben wij een Facebook actie om u te belonen bij de hulp om Tooldump.nl tot een nog groter succes te maken. De actie luidt als volgt: bij elke 250 likes op Facebook verloten wij een Makita schroefmachine ter waarde van € 149.-! De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt.

Like onze Facebook-pagina:        Like TOOLDUMP.nl